Projectleiders 'Niet Stapelen Maar Vervangen' stellen zich voor

Projectleiders 'Niet Stapelen Maar Vervangen' stellen zich voor

30 maart 2023 Auteur NSMV

Nicole Slenders en Marleen Kant zijn namens ATO scholenkring en Signum Onderwijs projectleiders voor 'Niet Stapelen Maar Vervangen'. 

Wij zijn Nicole Slenders en Marleen Kant, projectleiders onderwijs ‘Niet stapelen maar vervangen’ namens ATO Scholenkring en Signum Onderwijs. Nicole Slenders is projectleider voor ATO Scholenkring en daarnaast bevlogen schoolleider van kindcentrum Het Rondeel in 's-Hertogenbosch. Marleen Kant is projectleider onderwijs voor Signum Onderwijs en trotse schoolleider van Kindcentrum De Ontluiking in Rosmalen. 

Als projectleiders van ‘Niet stapelen maar vervangen’ begeleiden wij de scholen van alle aangesloten stichtingen in het verrijken, vervangen, verbreden en verdiepen van het curriculum door met ze mee te denken over passende samenwerking met educatieve partners. Verder spannen wij ons in samenwerking met gemeente en partners in de stad in om een breed en rijk netwerk van educatieve partners te creëren op alle domeinen. Daardoor dragen wij een steentje bij aan gelijke kansen voor al onze kinderen!

Vragen van scholen ontvangen wij graag, zodat we op maat met je mee kunnen denken.

Groet,

Nicole en Marleen